fbpx

The Powerhouse

Engholmene Business Center

The Powerhouse ligger i første række til Engholmenes hovedkanal, og ejendommens hjerte består af et atrium, der giver et fantastisk lysindfald og mulighed for afkobling i rolige omgivelser for brugerne. Flere grønne tagterrasser er ikke kun til glæde for brugerne, men forbedrer også biodiversiteten for byens insekter, hvilket giver et summende liv langs vandet. Facadeudformningen på flerbrugerhuset harmonerer desuden med de omkringliggende ejendomme, og særligt inspirationen fra H.C. Ørstedværket er fremtrædende med mursten i røde og brunlige kontraster, der skaber associationer til områdets industrielle arv.

The Powerhouse imødekommer desuden den stigende efterspørgsel på fremtidens kontorhuse med en DGNB Guld-certificering.

forbeholdstext
BY København
PROJEKTTYPE: Kontor og café
ARKITEKT: COBE ARCHITECTS A/S
FÆRDIGGØRELSE (ÅR): 2024-2026
ANTAL M²: 12.700
OPFØRES SOM: Etagebyggeri

BY
PROJEKTTYPE
ARKITEKT
Forventet færdiggørelse (år)
ANTAL M²
Opføres som

København
Kontor og café
COBE Architects A/S
2024-2026
12.700
Etagebyggeri

Galleri

kim (1)
Søren_Thomsen_7581
error: Content is protected !!