fbpx

The Warehouse

Engholmene Business Center

The Warehouse ligger velplaceret med markant indgang direkte ud til Engholmenes nye hovedgade Nelson Mandelas Allé. Kontorejendommen karakteriseres ved forskydninger i facaden, der spejler sig i byhusenes forskydninger på Sivholm overfor. Facadeforskydningerne bidrager endog til, at etagerne får en naturlig opdeling af kontorarealerne, idet der skabes mindre ”lommer” med mulighed for arbejdspladser langs vinduespartierne. Arbejdsgangen for brugerne bliver samtidig beriget med et stort lysindfald fra flere sider og fantastiske tagterrasser, hvor kaffepausen kan nydes med udsigt til hovedkanalen.

The Warehouse imødekommer desuden den stigende efterspørgsel på fremtidens kontorhuse med en DGNB Guld-certificering.

forbeholdstext
BY København
PROJEKTTYPE: Kontor og detail
ARKITEKT: COBE Architects A/S
FÆRDIGGØRELSE (ÅR): 2024-2026
ANTAL M²: 17.900
OPFØRES SOM: Etagebyggeri

BY
PROJEKTTYPE
ARKITEKT
Forventet færdiggørelse (år)
ANTAL M²
Opføres som

København
Kontor og detail
COBE Architects A/S
2024-2026
17.900
Etagebyggeri

Galleri

kim (1)
Søren_Thomsen_7581
error: Content is protected !!