fbpx

The Warehouse

Engholmene Business Center

The Warehouse is well placed with its front facade facing Engholmene’s new main street, Nelson Mandelas Allé. The building is characterized by shifting levels of the facade, which mirrors the architecture of the townhouses on Sivholm. The shiftings of the facades contribute to a natural division of the building’s office spaces, as small “pockets” are created with the potential of workstations along the window sections. The workday is enriched by the natural light from multiple angles and amazing roof terraces, where coffee breaks can be enjoyed with a nice view to the main canal.    

With a DGNB Gold Certification, The Warehouse meets the high expectations and demands of future office buildings.

forbeholdstext
CITY: Copenhagen
PROJECT TYPE: Office and retail
ARCHITECT: COBE Architects A/S
EXPECTED COMPLETION (YEAR): 2024-2026
NUMBER OF M²: 17.900

CITY
PROJECT TYPE
ARCHITECT
EXPECTED COMPLETION (YEAR)
NUMBER OF M²

Copenhagen
Office and retail
COBE Architects A/S
2024-2026
17.900

Gallery

kim (1)
Søren_Thomsen_7581